Yrityslainojen yhdistäminen - joko olet kuullut siitä?

03.04.2021

Termi lainojen yhdistäminen on monelle tuttu. Mutta oletko jo kuullut yrityslainojen yhdistämisestä? Lainojen yhdistäminen tarkoittaa tilannetta, jossa henkilöllä on useita erilaisia lainoja ja hän ottaa yhden laina, jolla hän maksaa nämä pienemmät lainat pois. No mitä sitten yrityslainojen yhdistäminen tarkoittaa?

Mitä yrityslainojen yhdistäminen on?

Näkökulma siirtyy yksityishenkilöiden kulutusluotoista yrityksen lainoihin. Yrityslainojen yhdistäminen on toimenpide, jossa yritys yhdistää usean yrityslainan tai velan ottamalla isomman yrityslainan, jolla jälleenrahoitetaan muut yrityksen velat pois.

Hyödyt

Yritysluottojen yhdistämisestä voi löytää useita hyötyjä. Esittelemme ne seuraavaksi:

1. Voit saada aiempaa edullisemman koron yrityslainallesi. Yrityslainan tarjoajien keskuudessa kilpailu on kiristynyt ja uusia toimijoita on tullut markkinalle. Näin ollen on mahdollista löytää aiempaa edullisempi yrityslaina. Myöskin yrityslainojen korot vaihtelevat merkittvästi, koska yrityslainojen korkoja ei säädellä lailla niin kuin yhksityishenkilöiden kulutusluottoja.

2. Kun yritykselläsi on vain yksi yrityslaina, yrityksesi ei tarvitse maksaa useaan paikkaan lainanhoitokuluja. Yrityslainoista mahdollisesti perittäviä lainanhoitukuluja ovat esimerkiksi yritysluoton järjestelypalkkio, joka maketaan lainaa nostettaessa sekä tilinhoitomaksu, joka maksetaan kuukausittain. Jos yrityksellä on velkoja moneen eri suuntaan, lainanhoitokuluista voi kertyä merkittävä potti joka kuukausi. Näiden maksaminen ei hyödytä yritystäsi millään tavalla. Siitä on vain haittaa.

3. Jos yritykselläsi on ollut aiemmin useita yritysluottoja, lainojen vaihtaminen yhdeksi yrityslainaksi helpottaa myös yrityksen taloudenhoitoa. Sinun ei yrittäjänä tarvitse huolehtia monen yrityslainan maksamisesta, vaan vain yhden yrityslainan maksamisen kuukaudessa riittää. Yrittäjän arki on muutenkin rankkaa, niin miksi siitä ei tekisi edes vähän helpompaa?


Yrityslainojen yhdistäminen voi tuoda yrityksellesi merkittäviä säästöjä!
Yrityslainojen yhdistäminen voi tuoda yrityksellesi merkittäviä säästöjä!


Tiivistettynä voidaan todeta, että yritysluottojen yhdistämisestä saatava hyöty tulee siitä, että yrityksesi voi säästää korkokuluissa ja lainanhoitokuluissa sekä yrityksen talouden hoito helpottuu, kun maksettavien laskujen määrä vähenee. Yhdistelmälaina voi säästää jopa tuhansia euroja yrityksellesi!

Yrityslainahakemus yrityksen yhdistelylainaksi kannattaa tehdä aina, koska yrityslainan hakeminen ei sido yritystäsi mihinkään, se ei vie paljoa aikaa ja yrityksesi on mahdollista vertailla, tulisiko yrityslainojen yhdistäminen halvemmaksi kuin usean yrityslainan maksaminen samanaikaisesti. Jos yrityslainojen yhdistäminen ei toisikaan säästöjä, ei sitä luonnollisesti tarvitse ottaa. Kuitenkin jos se on edullisempi vaihtoehto yritykselle, yrityksesi saisi hyödyn yrityslainojen yhdistämisestä. Lopettakaa siis rahoituslaitosten rikastuttaminen ja ottaakaa rahat yrityksenne taskuihin! Vaikka yritykselläsi olisi vain yksi yrityslaina, kannattaa nykyinen yrityslaina kilpailuttaa sen selvittämiseksi, saisiko jostain uuden halvemman yrityslainan vanhan tilalle. Yhdistä yrityksesi lainat täältä!

Hankiyrityslainaa.fi