Zmarta Yrityslaina esittelyssä 2022

10.04.2022

Zmarta Yrityslaina - mikä se on?

Zmarta Yrityslaina on internetissä toimiva lainavertailu- ja lainanvälityspalvelu. Selvyyden vuoksi on todettava, että Zmarta ei myönnä yrityslainaa itse, vaan toimii lainanvälittäjänä yrityksesi ja lainantarjoajien välillä. Samalla tavalla kuin kiinteistönvälittäjäkään ei myy itse asuntoa, vaan toimii ostajan ja myyjän välikätenä. Zmarta Yrityslainan etu on siinä, että yhdellä hakemuksella voit kilpailuttaa yrityslainasi usean yrityslainantarjoajan kesken. Jo pitkän aikaa vastaavanlaisia palveluja on ollut useita tarjolla yksityishenkilöiden kulutusluotoille, mutta nyt myös yrityksille on enenevässä määrin alettu tarjoamaan vastaavanlaisia palveluja. Zmartan kautta yritysten on mahdollista saada yrityslainaa vuonna 2022. Zmartan etu on myös siinä, että yritysrahoituksen hakeminen on tehty helpoksi ja yritykselle lainaa on mahdollista saada nopeasti.

Miten yrityslainaa voi hakea vuonna 2022?

Zmarta Yrityslainan lainahakemus vuonna 2022 on helppo ja nopea täyttää: siinä ei montaa minuuttia mene. Ensin yrityslainahakemukseen laitetaan haluttu yrityslainan määrä ja takaisinmaksuaika. Sitten yrityksen nimenkirjoitusoikeutettu syöttää henkilötunnuksen, sähköpostiosoitteen ja puhelinnumeron. Seuraavaksi tulee arvioida lainaa hakevan yrityksen liikevaihto seuraavan 6 kuukauden sisällä. Lainahakemukseen syötetään sitten vielä yrityksen Y-tunnus, yrityksen nimi sekä haettavan yritysluoton käyttötarkoitus. Se oli siinä.

Yrittäjän arki on kiireistä, niin Zmarta.fi:n kautta hakiessa lainaa yritykselle voi säästää aikaa. On myös hyvä muistaa, että pelkkä lainan hakeminen ei sido yritystä ottamaan lainaa. Koska yrityslainan hakeminen Zmarta Yrityslainassa on helppoa, kannattaa yrityslainaa hakea ihan siitäkin syystä, että voit pienellä vaivalla selvittää, olisiko yrityksesi yrityslainat, mikäli niitä on, mahdollista korvata Zmartan kautta edullisemmalla yrityslainalla. Se voi säästää yrityksesi kuluissa, eikä yrityslainan hakeminen sido mihinkään.

Yrityslainaa tarjoavat Yhteistyökumppanit

Zmarta Yrityslaina tekee yhteistyötä useiden luotettavien yrityslainantarjoajien kanssa.

Mihin käyttökartoituksiin yrityslainoja voi hakea?

Zmartan palvelusta on mahdollista hankkia lainaa yritykselle esimerkiksi laitehankintoihin, työntekijöiden palkkaamiseksi, tilojen laajentamikseksi ja remontoimiseksi, käyttöpääomaksi, varaston täydentämiseksi, markkinointiin sekä velkojen jälleenrahoittamiseksi. Lisäksi Zmartan yrityslainahakemuksessa on mahdollista merkitä yritysrahoituksen käyttötarkoitukseksi "muu".

Minkälaiset yritykset voivat hakea yrityslainaa vuonna 2022?

Zmartan välittämiä yrityslainoja on mahdollista hakea osakeyhtiöt, kommandiittiyhtiöt, avoimet yhtiöt sekä toiminimet. Useimmat Zmartan yhteistyökumppaneista kuitenkin vaativat, että yrityksen tulee olla vähintään 6 kuukautta vanha ennen lainan hakemista.

Kuka omistaa Zmarta Yrityslainan?

Zmarta Yrityslainan omistaa Freedom Rahoitus Oy. Freedom Rahoitus Oy on osa Bauer Median omistamaa Zmarta konsernia, joka toimii Suomen lisäksi Ruotsissa, Saksassa sekä Norjassa. Freedom Rahoitus Oy:n liikevaihto oli vuonna 2019 n. 9,3 miljoonaa euroa ja tilikauden tulos oli reilu 0,5 miljoona euroa.

Asiakaspalvelu

Jos sinulla on kysyttävää Zmartan yrityslainoista, Zmartan asiantunteva asiakaspalvelu palvelee sinua ja yritystäsi chatissa ja puhelimessa.

Millaiset lainaehdot yrityslainoissa on?

Zmartan kautta on mahdollista saada yrityslainaa jopa 350 000€! Yritysluotto on vakuudeton. Vakuudeton yrityslaina tarkoittaa sitä, että reaalivakuuksia, esim. kiinteistö, ei vaadita, vaan vakuutena toimivat henkilövakuudet. Tämä tarkoittaa sitä, että yksityishenkilö takaa velan omavelkaisesti. Korko Zmartan kautta haetuissa yrityslainoissa vaihtelee lainanmyöntäjästä ja yrityksesi tilanteesta riippuen. Laina-aikaa on mahdollista saada 1 kuukaudesta aina 36 kuukauteen asti.


Kiinnostuitko? Zmarta Yrityslainasta voit hankkia yrityslainaa täältä!


Hankiyrityslainaa.fi